Guide

Få en skarp pris på nedgravning af en trampolin

Nemt, hurtigt og gratis

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra lokalområdet til nedgravning af en trampolin

Få hjælp til nedgravning af trampolin

Leder du efter prisen på nedgravning af en trampolin, så er du kommet til det rette sted. På siden her kan du finde hjælp til opgaven og samtid finde ud af, hvordan du gør det billigst muligt.

Hvis du vil have professionel hjælp, kan du kan indhente 3 uforpligtende tilbud fra firmaer tæt på dig, der kan hjælpe med opgaven.

Siden indeholder reklamelinks.

Der er flere gode grunde til at grave sin trampolin ned. For det første kan det have en æstetisk betydning, da en nedgravet trampolin ikke dominerer landskabet. For det andet øger det sikkerheden, da faldhøjden reduceres betydeligt, hvilket mindsker risikoen for skader. Dertil er det også en måde at stormsikre trampolinen. Et af de en af de mest stillede spørgsmål er, hvad koster det at nedgrave en trampolin?

 

Det afgør prisen på nedgravning af en trampolin

Prisen på nedgravning af en trampolin kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer. Her er nogle af de vigtigste ting, der påvirker prisen:

Trampolinens type og størrelse

Det siger sig selv at størrelsen på hullet har indflydelse på prisen på opgaven. Større trampoliner kræver mere arbejde og skal ofte også graves dybere end mindre trampoliner.

Dertil er der forskel på trampoliner. Der er nogle der er designet til nedgravning – de såkaldte inground trampoliner. Det vil ofte være billigere at få nedgravet en inground trampolin.

Jordforhold

Jordforholdene i din have kan også påvirke prisen. Hvis din jord er meget stenet eller kræver særlig behandling, kan det påvirke prisen.

Adgangsforhold for minigraver

Der vil i de fleste tilfælde skulle bruges en minigraver til gravearbejdet. Det er altså nødvendigt at der er gode adgangsforhold og at placeringen kan tilgås uden at skulle køre på trapper eller andet uegnet underlag.

Skal jorden bortskaffes?

Der vil være en del jord i overskud efter udgravningen. Her har det betydning for prisen om du selv kan bortskaffe/genanvende jorden eller om det skal bortskaffes af anlægsgartneren. Faktisk er det en af de faktorer, der har størst inflydelse på prisen på graveopgaven. Skal jorden flyttes væk fra gravepladsen vil dette også koste ekstra.

Typiske priser på nedgravning af en trampolin

Så, hvad koster det at få gravet en trampolin ned? Her er nogle vejledende priser på nedgravning af trampolin. Obs: Priserne varierer meget fra fra firma til firma.

Gravning af hul hvor jorden lægges ved siden af
Priser fra mellem 3-4000,- kr 

Gravning af hul hvor jorden flyttes 5-10 meter
Priser fra 6-8000 kr.

Nedgravning inkl bortskaffelse af jord
Priser fra 9-13.000 kr

Vil du have hjælp til opgaven, kan du altid få hjælp af en lokal anlægsgartner eller entreprenør. Du kan bestille 3 uforpligtende tilbud fra firmaer i dit område, der kan hjælpe dig med opgaven.

Sådan bestiller du professionel hjæp til nedgravning af en trampolin

Derfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk

  • Det er gratis og uforpligtende at hente 3 tilbud
  • Hurtigt klaret – tager kun 5 min. at bestille tilbud
  • Du kan spare mange penge og finde den bedste kandidat til jobbet
  • Gratis entreprisegaranti på 35.000 kr. for private der vælger en håndværker via 3byggetilbud.dk

Sådan finder du den bedste pris på nedgravning af din trampolin

Når du søger efter den bedste pris på nedgravning af en trampolin, er der her nogle anbefalinger:

 

Indhent tilbud fra flere leverandører

Kontakt flere anlægsgartnere eller virksomheder, der har erfaring med montering af trampoliner, og indhent tilbud. Dette giver dig mulighed for at sammenligne priser og vælge den mest overkommelige løsning.

Gør dit hjemmearbejde

Forsøg at forstå de grundlæggende trin i nedgravning af en trampolin. På den måde får du overblik over processen. Er der opgaver, du selv kan klare, ja så er det bare om at have styr på dette inden du hyrer hjælp ind til resten af opgaven.

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvor lang tid tager det at grave en trampolin ned?

Nedgravning af en trampolin kan være en tidskrævende proces, især hvis du ønsker at gøre det korrekt for at sikre sikkerheden og stabiliteten af trampolinen. Det er vigtigt at tage dig tid til at forberede hullet korrekt, installere de nødvendige støtteforanstaltninger, og følge producentens anvisninger omhyggeligt. Hvis du er usikker på, hvordan du skal udføre opgaven, kan det være en god idé at ansætte en professionel til at gøre det for dig for at sikre, at trampolinen er korrekt nedgravet og sikker at bruge.

Tiden afhænger af, hvor meget hjælp du får fra andre og om du bruger maskiner.

 

Hvad koster det at få gravet en trampolin ned?

Som du kan se på eksemplerne her på siden, så kommer det meget an på opgaven og hvor meget du kan eller vil lave selv. Er du heldig, kan du finde priser fra 3.000 kr men det kan også koste 13.000 kr.

 

Hvordan graver man en trampolin ned?

Det er meget forskelligt og varierer ifht. typen af trampolin. Vi anbefaler, at du læser producents vejledning til, hvordan du graver en trampolin ned.

 

Hvor dybt skal en trampolin graves ned?

Dybden på nedgravningen afhænger af, hvor stor din trampolin er. Vi anbefaler, at du læser brugsvejledningen, så du følger producentens anvisninger for dybde.

 

Kan alle trampoliner graves ned?

Ja som hovedregel kan alle trampoliner graves ned. Men ved du på forhånd at du vil have den gravet ned, så kan du spare tid, kræfter og penge ved at købe en nedgravningstrampolin.

Disse hedder også en ”inground trampolin”. Fordelen ved disse er at hullet skal være mindre i dybde og omkreds end hvis du skal grave en trampolin på høje ben ned.

At fjerne jord fra din have eller grund kan være en nødvendig del af forskellige projekter. Ved at vælge de rigtige metoder og overveje genanvendelse eller korrekt bortskaffelse kan du gøre processen mere effektiv og miljøvenlig. Sørg for at samarbejde med professionelle, hvis opgaven er stor eller kompleks. Med den rette planlægning og ekspertise kan du godt i mål med projektet.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på gravearbejde her

Derfor skal du finde din hjælp her

  • Nemt, hurtigt og gratis at indhente tilbud
  • Spar penge ved at få et skarpt tilbud
  • Støt lokalt – find din nærmeste fagmand